CSU Suceava – Dinamo: 42-31

Universitatea Suceava a bifat astazi a 3-a victorie consecutiva din actuala editie de campionat. Handbalistii suceveni au trecut pe teren propriu de Dinamo Bucuresti cu scorul de 42-31 (20-15).

Sucevenii nu au intrat concentrati la nivel maxim in teren, iar “cainii rosii” si-au aratat imediat coltii. Astfel, primul sfert de ora a consemnat un joc echilibrat, niciuna dintre echipe nereusind sa se distanteze pe tabela de marcaj. Primul avantaj mai consistent a fost pentru gazde in minutul 20, cand Universitatea conducea la 3 goluri (13-10). Finalul primei reprize le-a apartinut “studentilor”, care au mai inscris in doua randuri, ultima oara Grigorie trimitand in poarta in ultima secunda de joc. Scor la pauza, 25-20.

Dinamovistii au rezistat cu brio si in actul secund. Sucevenii au “zburdat” la iesirea de la vestiare, insa cainii i-au domolit repede. Dinamo a redus din avantajul de 8 goluri luat de Universitatea in minutul 45, iar timp de zece minute jocul a fost echilibrat. In ultimele 5 minute, la scorul de 39-31, sucevenii au marcat de 3 ori consecutiv si si-au adjudecat astfel o victorie lejera, scor 42-31.

Leonard Bibirig a inceput meciul cu urmatoul 7:
Andrei – Dospinescu, Chirut, Tcaciuc, Soldanescu, Adomnicai, Gavriloaia

Pentru CSU Suceava au marcat:
Dospinescu si Gavriloaia – 8 goluri, Mitrea – 7, Dediu – 5, Acatrinei – 4, Adomnicai – 3, Tcaciuc, Bursuc si Grigorie – 2, Curca – 1

Pralea – 10 interventii, Andrei – 4

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *