CSU Suceava – CSU Galați: 33-24

CSU Suceava a încheiat Turul I al Diviziei A la handbal masculin pe primul loc în clasamentul Seriei A. Duminica, în ultima etapă înainte de prima pauză competițională, echipa antrenată de Adrian Chiruț a trecut în Sala “Dumitru Bernicu”, de formația CSU Galați, cu scorul de 33-24.

Oaspeții au condus în trei rânduri în debutul meciului, semnalul revenirii fiind dat de Oancea, la jumătatea primei reprize, odată cu golul de 6-3. Formația suceveană s-a desprins decisiv în ultimele zece minute ale primei reprize, când a dus scorul de la 11-9 la 18-11 la pauză. Gălățenii s-au apropiat la trei lungimi, în minutul 40, la scorul de 20-17, dar nu a fost loc de surprize în nordul Moldovei, gazdele reușind să se impună fără emoții, la o diferență de nouă goluri, scor 33-24.

CSU Suceava: Duman, Andrei – Oancea (6 goluri), Popia (6), Loic (5), Lupu (4), Mihalcea (3), Pintilei (3), Kobzii (3), Cozorici (1), Alupoaie (1), Leordean (1), Tofănel, Burbulea, Popa și Sora.

În celălalt meci disputat ieri în Seria A, CSM Botoșani a câștigat la Târgoviște, cu scorul de 57-28.

CSU Suceava va reveni in focul competiilor peste două săptămâni, odata cu meciul din deplasare cu CSM Alexandria, contând pentru șaisprezecimile Cupei României la handbal masculin.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close