CSU Suceava – CSM Focșani: 34-27

CSU Focsani Leonard Acatrinei

Dupa ce vineri CSU Suceava a învins prim-divizionara CSM Focșani cu scorul de 41-34, cele două formații s-au reîntâlnit sâmbătă dimineață într-un nou amical, câștig de cauză având tot CSU Suceava, care s-a impus în final, cu scorul de 34-27, după ce a remontat un handicap de un gol avut la pauză, scor 13-14.

“Au fost două meciuri de pregătire foarte bune pentru noi, în fața unui adversar pe care este posibil să-l reîntâlnim la baraj. Evoluția noastră ne dă speranțe pe viitor. Sunt două victorii bune pentru moralul jucătorilor, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pâmânt și să ne concentrăm pe cele cinci meciuri pe care le mai avem de disputat din sezonul regulat”, a spus antrenorul celor de la CSU, Răzvan Bernicu.

De remarcat că, pe parcursul celor două amicale cu CSM Focșani, la CSU Suceava a intrat și Adi Tîrzioru. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a semnat cu gruparea suceveană după despărțirea de Pandurii Târgu Jiu, dar va avea drept de joc în meciurile oficiale abia din vară, după disputarea barajului pentru promovarea în Liga Națională.

Programul echipei sucevene până la finalul sezonului regulat:

Etapa a XXII-a (17 aprilie):
HC Buzău – CSU Suceava

Etapa a XXIII-a (24 aprilie):
CSU Suceava – CSM II București

Etapa a XXIV-a (8 mai):
Farul Constanța – CSU Suceava

Etapa a XXV-a (15 mai):
CSU Suceava – GSIP Moreni

Etapa a XXVI-a (21 mai):
Politehnica Iași – CSU Suceava

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – CSM Focșani: 34-27"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*