CSU Suceava – CSM Focşani: 25-25

CSU Suceava e in pole-position pentru cucerirea Cupei Unirii, trupa lui Chirut acumuland 4 puncte dupa primele doua runde ale turneului amical de la Iasi.

Dupa victoria la 18 goluri in fata celor de la HC Sighisoara, CSU Suceava a infruntat astazi-dimineata, CSM Focsani, cealalta prim-divizionara prezenta la Cupa Unirii. Chiar daca trupa lui Adi Chirut a inceput mai bine intalnirea si s-a desprins la jumatatea primei reprize la o diferenta de patru goluri, vrancenii au restabilit egalitatea pana la pauza la scorul de 13-13. Gruparea focsaneana a incercat sa se desprinda in debutul partii secunde, cand a condus si la o diferenta de trei lungimi, dar universitarii, cu extrema Florin Ciubotariu in zi de gol, au egalat situatia la 20-20, iar pana la final s-a mers umar la umar, cele doua formatii terminand intalnirea de astazi nedecis, scor final 25-25.

CSU Suceava a mizat in meciul cu CSM Focsani pe urmatorul lot de jucatori: C. Tcaciuc, Draghici – Ciubotariu (7 goluri), I. Tcaciuc (3 goluri), Tirzioru (2), Mitrea (2), Preda (2), Baican (2), Sipka (1), C. Bursuc (1), Burlacu (1), Puljizovic (1), Petrea (1), Soldanescu (1), Costea (1), Olariu, Polocoser si Alexa.

Rezultatele si programul de la Cupa Unirii:

Joi:

CSU Suceava – HC Sighisoara: 41-23

Politehnica Iasi – CSM Focsani: 26-27

Vineri:

CSU Suceava – CSM Focsani: 25-25

Politehnica Iasi – HC Sighisoara: 42-25

ora 17.00: CSM Focsani – HC Sighisoara

ora 19.00: CSU Suceava – Politehnica Iasi

CSU Suceava va relua campionatul Ligii Nationale de handbal masculin luni seara, 6 februarie, cand va evolua pe terenul celor de la HC Dobrogea Sud Constanta, in direct la Digi Sport si Dolce Sport, cu incepere de la orele 19.00.

Exit mobile version