CSU Suceava – CSM Focșani: 25-24

CSU Suceava si-a asigurat primul loc in play-out-ul pentru mentinerea in Liga Zimbrilor, dupa ce a castigat sambata seara, cu scorul de 25-24 , in fata celor de la CSM Focsani, in ultimul meci programat in actualul sezon in sala “Dumitru Bernicu”. Cele doua formatii au mers umar la umar pana in minutul 18, cand universitarii s-au desprins pentru prima ora la doua goluri, dupa ce Sandu marca pentru 8-6. Pe fondul paradelor lui Marocico, oaspetii au intors situatia la 8-11, intrand la pauza cu un avantaj de doua reusite, scor 11-13. CSM Focsani a inceput mai bine repriza secunda, s-a distantat la 12-17 si si-a pastrat ecartul pana in minutul 44, cand ex-universitarul Eros puncta pentru scorul de 15-20.  Incurajata frenetic de public, trupa antrenata de Adrian Chirut a revenit spectaculos in ultimul sfert de ora, reusind sa egaleze situatia la 23-23, in minutul 54, prin Ciubotariu. Golul victoriei gazdelor a fost inscris cu 90 de secunde ramase de joc, cand Sipka stabilea scorul final la 25-24.

Foto: Dănuț Zuzeac

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Duman, I. Andrei – Sipka (4 goluri), Tirzioru (4 goluri), Ciubotariu (4 goluri), Petrea (4), Cotinghiu (3), Sandu (2), Burlacu (1), Olariu (1), Costea (1), Baican (1), Soldanescu, I. Tcaciuc si Polocoser.

Inaintea meciului de sambata din sala LPS, a fost tinut un moment de reculegere in memoria unuia dintre suporterii fideli ai echipei CSU Suceava, este vorba de Vasile Cristian Murariu, care s-a stins din viata la doar 40 de ani.

In celalalt meci al rundei de sambata, HC Vaslui a invins CSM Fagaras cu scorul de 27-24, cele doua formatii urmand sa mearga la barajul pentru mentinerea in Liga. In ultima runda din play-out, CSU Suceava se va deplasa la Fagaras, pentru un meci programat la finalul saptamanii. Pana atunci, o parte dintre componentii de la CSU Suceava vor participa la Campionatul National Universitar, competitie programata de luni pana miercuri in sala “Dumitru Bernicu” si sala Scolii Gimnaziale “Ion Creanga” din Obcini.

COMENTARII:

2 Comentarii la "CSU Suceava – CSM Focșani: 25-24"

  1. Un meci cu de toate si un final senzational , bravo baieti ! Felicitari domnului prof. Ghervan si antrenorilor !

  2. ce treaba are D-nul Ghervan… joaca el in teren!?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*