CSU Suceava – CSM Făgăraș: 30-23

CSU Suceava - CSM Fagaras Ciubotariu

CSU Suceava merge șnur în play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Sucevenii au rămas pe primul loc, după ce au obținut a treia victorie consecutivă, scor 30-23, pe teren propriu, cu CSM Făgăraș.

Formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a controlat startul întâlnirii. Ajutați din poartă de Cristi Tcaciuc, care a reușit 7 intervenții în primul sfert de oră, handbaliștii suceveni au condus la trei goluri în minutul 14, când Sandu a punctat pentru 6-3. Până în minutul 19 universitarii s-au distanțat la cinci lungimi, lucru care i-a făcut pe oaspeți să solicite time-out. Timpul de odihnă nu le-a folosit prea mult brașovenilor, iar în minutul 23 Olariu a marcat pentru 13-7. Oaspeții s-au apropiat, totuși, până la pauză la trei goluri, scor 15-12. La revenirea de la vestiare, handbaliștii suceveni s-au distanțat decisiv pe tabela de marcaj. În minutul 48 Ciubotariu a transformat o aruncare de la 7 metri pentru scorul de 25-17, iar soarta celor trei puncte era deja stabilită. Până la final, cele două echipe au mers umăr la umăr, iar CSU Suceava s-a impus la capătul celor 60 de minute cu scorul de 30-23.

„Ne doream foarte mult această victorie pentru a demonstra că suntem cea mai bună echipă din play-out. Avem un grup puternic, un grup care își dorește tot mai mult de la un sezon la altul. Sperăm ca în sezonul care va urma să reușim să intrăm între cele mai bune opt echipe din țară. Până atunci avem de muncit în play-out și să creștem de la meci la meci ca echipă și ca nivel de joc. Vrem să rămânem pe primul loc până la final, pentru că vrem să ne respectăm blazonul”, a declarat cel mai bun marcator al sucevenilor în meciul de sâmbătă, Florin Ciubotariu, autor a 9 goluri.

Cu 4 goluri înscrise contra echipei din Făgăraș, Adi Tîrzioru a mărturisit că s-a temut de replica brașovenilor.

“Sincer, ne temeam de meciul de astăzi deoarece ei au câștigat foarte ușor ultimul meci de acasă, cu Vasluiul, o echipă care ne-a învins în ultima etapă a sezonului regulat. Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm primele trei meciuri din play-out, iar astăzi ne-am facut meciul ușor chiar din prima repriză. Chiar dacă n-am fost favoriti în acest play-out, ne-am propus să câștigăm toate meciurile. Sperăm să ne îndeplinim acest obiectiv și să vină mai repede vacanța, pentru că o așteptăm de ceva timp”, a spus Adi Tîrzioru.

În următoarea etapă din play-out, sucevenii vor primi, la finalul acestei săptămâni, vizita formației HC Vaslui.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – CSM Făgăraș: 30-23"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*