CSU Suceava – CSM Făgăraș: 24-27

CSU Suceava a suferit prima înfrângere de la startul noului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce a pierdut miercuri, în fața celor de la CSM Făgăraș, cu scorul de 24-27, într-un meci contând pentru etapa a doua a campionatului.

Contracandidate la evitarea retrogradării, cele două formații au mers umăr la umăr până în minutul 16, când CSM Făgăraș s-a desprins la 4-7 printr-un golul semnat de Bologa.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a egalat la 8-8, în minutul 20, iar pe fondul paradelor portarului Grigoraș a intrat la cabine cu un avantaj de un gol, scor 13-12.

CSU Suceava a rămas la controlul jocului și după pauză, Oancea mărind avantajul universitarilor la trei lungimi în minutul 40, odată cu golul de 18-15.

CSM Făgăraș a egalat însă la 21-21, iar pe fondul a patru atacuri consecutive ratate de universitari la intrarea în ultimele zece minute de joc s-a impus în final cu scorul de 27-24.

CSU Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Oancea (5 goluri), Furak (5 goluri), Câmpan (3 goluri), Tofănel (3 goluri), Popia (2 goluri), Sadovyi (2), Balazs (2), Nalbantoglu (1), Loic (1), Pintilei, Fodorean, Manjic și Dascălu.

În runda a treia, ultima a turneului organizat la Sfântu Gheorghe, CSU Suceava va înfrunta joi, începând cu ora 13.00, campioana en-titre Dinamo.

foto: Costin Alexandrescu

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *