CSU Suceava – CSM Bucureşti: 24-29

CSU Suceava a suferit a treia infrangere stagionala pe teren propriu, dupa ce a cedat miercuri seara, in sala LPS, cu scorul de 24-29, in fata vicecampioanei en-titre CSM Bucuresti, intr-un meci din cadrul etapei a 12-a a Ligii Nationale.

Cele doua formatii au mers cap la cap pana in minutul 8, cand oaspetii s-au desprins pentru prima oara la doua goluri pe tabela de marcaj, dupa ce macedoneanul Goce Georgievski puncta pe contraatac pentru scorul de 3-5. Pe fondul catova interventii bune avute de Selaru, universitarii au restabilit egalitatea in minutul 17, prin Dusan Sipka, si tot interul bosniac a marcat de la mijlocul terenului, cu poarta goala, pentru 9-9. Trupa antrenata de Adi Chirut a comis-o insa in minutul 22. A intrat cu un jucator in plus pe teren dupa un time-out si a primit o noua eliminare temporara. In dubla superioritate numerica, bucurestenii s-au desprins pentru prima oara la trei lungimi prin acelasi Goge Georgievski, iar ecartul s-a mentinut pana la pauza, scor 13-16.

Vezi o galerie FOTO realizata de Alex Macoveiciuc!

Oaspetii au inceput mai bine repriza secunda, iar in primele zece minute de la reluarea jocului s-au distantat la 17-22, moment in care banca tehnica suceveana a cerut time-out. Miscarea tactica nu a adus nimic bun pe tabela, in conditiile in care trupa lui Sundovski avea in minutul 47 un avans de sase goluri, scor 19-25. Selaru a incercat sa dea semnul revenirii din poarta, cu trei parade consecutive, dar colegii sai nu l-au ajutat in ofensiva, unde universitarii fie s-au pripit, fie au trimis in bara, fie in Ionut Ciobanu. Olariu a reaprins sperantele printre spectatori in minutul 55, cu golul de 23-26, dar gazdele n-au mai avut forta sa revina. CSU Suceava – CSM Bucuresti s-a terminat 24-29. Un rezultat scontat, care ii coboara pe universitari pe locul 9.

CSU Suceava: Selaru, C. Tcaciuc – Burlacu (6 goluri), Sipka (5), Baican (4), Ciubotariu (2), C. Bursuc (1), Mitrea (1), Polocoser (1), Puljizovic (1), Olariu (1), Petrea (1), Preda (1) si Soldanescu. Antrenori: Adi Chirut si Iulian Andrei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – CSM Bucureşti: 24-29"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*