CSU Suceava – CSM Bacău, sâmbătă, ora 18:00

CSU Suceava primește sâmbătă, cu începere de la ora 18.00, vizita nou-promovatei CSM Bacău, în ultimul meci oficial programat în acest an în sala “Dumitru Bernicu”.

Adi Chiruț speră ca universitarii să bifeze a treia victorie consecutivă în campionat în ciuda numeroaselor absențe din lot, acolo unde Olariu este în continuare accidentat, cealaltă extremă dreapta, Lakovic, are un deget dislocat, Burlacu acuză dureri la spate, Baican are probleme la mușchii inghinali, iar Petrea e programat luni la operație.

“Avem mare nevoie de puncte, de o victorie cu care am trece peste Bacău în clasament. Din păcate, nu mai scăpăm de accidentări și avem mari probleme pe extrema dreapta, ambii jucători de pe acel post fiind accidentați. Cei care sunt valizi s-au pregătit însă foarte bine și vom face tot posibilul să câștigăm, chiar dacă Bacăul nu mai este echipa pe care o băteam în amicalele din vara trecută. E ultimul meci acasă și sper ca publicul să vină în număr cât mai mare, să ne împingă de la spate”, a declarat antrenorul Adi Chiruț înaintea jocului de sâmbătă.

Meciul dintre CSU Suceava și CSM Bacău va fi condus de brigada de arbitri Ghiorghișor (București) / State (Buzău).

Programul etapei a XII-a:

Politehnica Timișoara – CSM Focșani
HC Dobrogrea Sud – CSM București
CSM Făgăraș – Universitatea Cluj
Minaur Baia Mare – Potaissa Turda
CSU Suceava – CSM Bacău
Steaua București – HC Buzău
Dunărea Călărași – Dinamo București

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close