CSU Suceava – Cimentul Bicaz: 62-11

CSU Suceava

CSU Suceava si-a trecut in cont a treia si totodata cea mai categorica victorie de la startul actualei editii de campionat a Diviziei A, dupa ce s-a impus duminica, in sala Liceului Sportiv, cu un neverosimil scor de 62-11 (33-4), in fata nemtenilor de la Cimentul Bicaz, intr-un meci din cadrul etapei a V-a.

Universitarii s-au conectat mai greu la ritmul jocului, astfel ca dupa primele cinci minute de la fluierul de start, tabela indica doar 5-3. Odata turate motoarele, trupa lui Razvan Bernicu a inceput recitalul. Timp de 20 de minute, Spridon a fost de neinvins, iar pe contraatac, Burlacu, Preda, Petrea si Baican au marcat ca la antrenamente, ultimul ducand scorul la 25-3 in minutul 25.  In ultimele cinci minute ale primei reprize, gazdele au mai punctat de alte opt ori, intrand la pauza cu un avantaj de 33-4. Cuvintele portarului oaspetilor in drumul spre vestiare spuneau totul: “Nici nu-mi mai vine sa stau in poarta!” Razvan Bernicu a schimbat intreaga echipa la pauza. A trimis in teren “aripa tanara”, dar gazdele n-au scazut ritmul. Extremele Olariu si Costea au facut ravagii pe contraatac, marcand impreuna 17 goluri. CSU Suceava – Cimentul Bicaz s-a terminat 62-11, in aplauzele galeriei, iar universitarii se reapropie de podiumul clasamentului, urcand pe locul 4.

CSU Suceava: Spiridon, Manea – Olariu (9 goluri), Costea (8 goluri), Burlacu (7 goluri), Petrea (7 goluri), Baican (7), Petrea (6), C. Bursuc (4), Alexa (4), Aldica (4), Vele (3), Oprea (2) si Velea (1). Antrenor: Razvan Bernicu.

Rezultatele etapei a V-a:
CSU Suceava – Cimentul Bicaz 62-11
LPS Piatra Neamt – Stiinta Bacau 22-42
Farul Constanta – CSU Targoviste 47-25
HC Buzau – Politehnica Iasi 30-25
CSM II Bucuresti – ACS Teleorman 32-32
GSIP Moreni – Atletico Alexandria 23-40
CS Vicov Bucovina – HC Dobrogea Sud (miercuri)

In runda viitoare, CSU Suceava joaca pe terenul gruparii Atletico Alexandria.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava – Cimentul Bicaz: 62-11"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*