CSU Suceava are cinci jucători în pregătiri cu lotul național de juniori

Echipa națională de juniori a României s-a reunit la Covasna pentru a pregăti Campionatul European U18, care va avea loc în perioada 7-18 august, la Pogdorica, în Muntenegru.

Din lotul de 20 de jucători convocat de selecționerul Vasile Boca fac parte și cinci componenți ai CSU Suceava, este vorba despre extrema stânga Teodor Ilucă, interul stânga Codrin Dascălu, coordonatorul Andrei Rață, extrema dreapta Eduard Rusu și pivotul Emanuel Şerban.

Pe parcursul primei săptămâni, accentul va cădea pe pregătirea fizică, urmând ca ușor-ușor să intrăm pe jocul specific, să ne apropiem de o formă sportivă cât mai bună. Vom disputa și câteva jocuri de pregătire, apoi vom definitiva cel mai bun lot cu care vom aborda Campionatul European”, a precizat Vasile Boca, care este și antrenor în cadrul centrului de copii și juniori al clubului CSU Suceava.

La turneul final din Muntenegru, “tricolorii” vor juca în Grupa E, alături de Spania, Portugalia și Austria. “Am avut un mare ghinion la tragerea la sorți. Facem parte dintr-o grupă extrem de puternică, dar ne dorim o clasare între primele 12, care să ne asigure și calificarea la Campionatul Mondial”, a anunțat Vasile Boca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *