CSU Suceava a transferat un fost internațional

CSU Suceava a anunțat un nou transfer în perspectiva viitorului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin.

Este vorba de interul dreapta Eduard Iordachi (23 de ani), un fost component al echipelor naționale ale României, care în ultima ediție de campionat a evoluat pentru Minaur Baia Mare și HC Buzău.

Mă bucur mult că am reușit să mă alătur echipei din Suceava. Discutasem cu cei din conducere, așteptam un semnal pozitiv și iată că a venit. Am semnat un contract pe o perioadă de doi ani, timp în care vreau să cresc ca jucător și să reușesc împreună cu colegii mei să îndeplinesc obiectivele stabilite. Salut toți suporterii suceveni! Am trăit pe pielea mea, ca adversar, <<infernul alb de la Suceava>>. A fost chiar în ultima etapă din sezonul trecut, la meciul dintre CSU Suceava și HC Buzău, în care, vă spun sincer, mesajele și indicațiile care veneau de pe bancă nici nu se auzeau până în teren. Abia aștept să încep pregătirile alături de noii colegi și sunt sigur că o să ma integrez foarte repede. Vă așteptăm să ne susțineți și să ne bucurăm împreună de toate rezultatele. Hai CSU!”, a transmis Eduard Iordachi.

Acesta este al doilea transfer realizat de clubul CSU Suceava în această vară, după cel al portarului Mihai Merlă, venit de la CSM București.

In schimb, echipa locală de handbal s-a despărțit la finalul ultimului sezon de Daniel Stanciuc (Dinamo București), Irakli Kbilashvili (Potaissa Turda) și Paul Simulescu (CSM Vaslui).

CSU Suceava se va reuni luni, 26 iunie, în vederea începerii pregătirilor pentru Campionatul European Universitar din Muntenegru.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *