CSU Suceava a transferat golgheterul Odorheiului

CSU Suceava a anuntat luni al noulea si ultimul transfer pe care l-a efectuat in perspectiva barajului de promovare in Liga Nationala. Este nimeni altul decat golgheterul celor Szejke Odorheiul Secuiesc, Botond Balazs, un centru in varsta de 23 de ani, care a evoluat in trecut si in prima liga din Ungaria, la Orosházi FKSE. Botond Balazs a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu formatia suceveana.

Celelalte opt transferuri realizate de universitari sunt: portarul Stefan Grigoras (29 de ani), pivotul macedonean Konstantin Petrov (29 de ani), extrema stânga Alin Cîmpan (30 de ani), interul dreapta Valentin Anton (30 de ani), interul stânga Alexandru Dascalu (23 de ani), portarul Darius Makaria (27 de ani), turcul Baran Nalbantoglu (27 de ani) si ucraineanul Sadovyi Viacheslav (30 de ani).

La turneul de promovare in prima liga, care se va disputa la o data neanuntata inca de FRH, CSU Suceava face parte din Grupa 1, alaturi de Szejke Odorheiul Secuiesc, CSM Alexandria si Unirea Sânnicolau Mare, în vreme ce în Grupa 2 se regasesc CSM Medgidia, CSM Oradea si CSM Botosani.

Se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, primele doua clasate din fiecare grupa urmând sa se întâlneasca încrucisat în semifinale.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *