CSU Suceava a revenit la antrenamente. Portarul Tcaciuc a absentat de la reunire

CSU Suceava a inceput pregatirile pentru partea secunda a Ligii Nationale la handbal masculin. La reunirea lotului universitarilor, programata joi seara, in sala Liceului cu Program Sportiv, s-au prezentat 17 jucatori, singurul absent, motivat, fiind portarul Cristi Tcaciuc, care acuza unele probleme de sanatate.

Primul antrenament condus in acest an de Adi Chirut si Iulian Andrei a constat intr-o miuta la fotbal, “alb-albastrii” urmand sa treaca la partea mai grea a pregatirilor abia de saptamana viitoare. “In primele zile vom face antrenamente usoare, de reacomodare la efort, urmand ca de luni sa trecem la pregatirea fizica, dar asta intr-un ritm normal, fara o incarcare exagerata pentru ca a ramas scurta pana la reluarea campionatului. Sunt si cativa jucatori cu kilograme in plus, dar care sunt convins ca vor reveni repede la greutatea optima. Deocamdata, starea de spirit la echipa este buna, ne-a ajutat si vacanta, dar sa vedem in continuare cum va fi atmosfera. Saptamana viitoare vom avea si o intalnire cu domnul primar pentru a vedea in ce conditii financiare vom aborda partea a doua a Ligii Nationale”, a declarat antrenorul principal al universitarilor, Adi Chirut.

Adi Tarzioru a revenit la antrenamente dupa doua luni

Printre jucatorii prezenti la reunire s-a numarat si interul Adi Tarzioru, revenit la antrenamente dupa o pauza fortata de doua luni de zile, in care s-a recuperat dupa o entorsa. “Din pacate, eu am avut o vacanta mai lunga decat colegii mei. Vin dupa o accidentare, dar cred ca in doua saptamani voi fi la capacitate maxima. Ma bucur ca echipa a incheiat anul 2016 cu bine, mai sus decat ne asteptam la inceputul campionatului. Sper sa o tinem tot asa si poate reusim sa prindem play-off-ul”, a spus Tarzioru.

La sfarsitul acestei luni, CSU Suceava va participa la un turneu de meciuri amicale la Iasi, alaturi de alte cinci formatii din Liga Nationala si Divizia A.

CSU Suceava va relua Liga Nationala de handbal masculin cu o deplasare infernala pe terenul celor de la HC Dobrogea Sud Constanta, a doua clasata la finalul lui 2016. Dupa prima parte a campionatului, echipa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei ocupa locul 9 in clasament, cu 7 victorii in 16 etape.

Exit mobile version