CSU Suceava a ratat promovarea directă

CSU Suceava Chirut

CSU Suceava a ratat promovarea in Liga Nationala de handbal masculin, dupa ce a pierdut sambata seara, cu scorul de 19-20, in fata celor de la CSM Focsani, in jocul decisiv al turneului de promovare/retrogradare de la Brasov.

Echipa antrenata de Adrian Chirut a inceput in forta intalnirea, iar dupa primul sfert de ora conducea cu trei goluri pe tabela, dupa ce Cristi Bursuc puncta pentru scorul de 6-3 si obliga banca vrancenilor sa ceara un prim time-out. La reluarea jocului, Burlacu a inscris pentru 7-3, dar universitarii s-au vazut egalati in minutul 26, la scorul de 8-8. Mai mult, CSM Focsani a incheiat prima repriza in avantaj, ex-suceveanul Eros stabilind scorul pauzei la 9-10.

In primele doua minute din partea secunda, formatia vranceana si-a marit avansul la trei lungimi, dar Olariu a egalat imediat la 12-12. Mai mult, extrema dreapta a CSU Suceava si-a distantat echipa la 17-15, in minutul 51, moment in care focsanenii au cerut timp de odihna. La scorul de 19-19, universitarii au avut atacul, dar Marocico a parat, iar 18 secunde inainte de final mingea a ajuns in posesia vrancenilor, care avea sa inscrie in ultima secunda, dintr-o aruncare de de la 7 metri. CSU Suceava – CSM Focsani s-a terminat 19-20, un rezultat prin care vrancenii isi asigura ramanerea in Liga.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Spiridon – Burlacu (5 goluri), Baican (4 goluri), Olariu (3 goluri), C. Bursuc (2), Petrea (2), R. Bursuc (1), Preda (1), Acatrinei (1), Costea, Aldica, Velea, I. Tcaciuc, Alexa si Oprea. Antrenor: Adrian Chirut.

Duminica, in meciul pentru locurile 3-4, CSU Suceava a invins Stiinta Bacau, cu scorul de 31-23 si are sanse sa fie invitata sa participe in viitorul sezon al Ligii Nationale in cazul in care nu se inscrie una dintre echipele cu probleme financiare: Pandurii Targu Jiu, Minaur Baia Mare sau Politehnica Timisoara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a ratat promovarea directă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*