CSU Suceava a primit liber la transferuri și are bugetul garantat pentru promovarea în Liga Națională

Autoritatile locale si-au reiterat sprijinul pentru CSU Suceava in tentativa echipei de a promova in acesta vara in Liga Nationala de handbal masculin. Intrunit miercuri, in prezenta primarului Ion Lungu si a rectorului Valentin Popa, Consiliul de Administratie al clubului le-a transmis universitarilor ca au liber la transferuri si le-a garantat ca vor primi intreg bugetul promis pentru anul in curs.

Este clar ca se doreste promovarea in prima liga din moment ce ni s-a dat liber la transferuri si ni s-a garantat bugetul pentru acest an. Aceasta garantie o puteam primi doar din partea domnului primar si a domnului rector. Sunt alaturi de noi si se fac eforturi mari sa ne intarim echipa. In primul rand, avem nevoie de intariri pentru a promova, apoi pentru a rezista in Liga Nationala. Crescand numarul de echipe in prima liga, este foarte greu de adus jucatori romani, dar suntem in discutii, iar in cel mai scurt timp sper sa incheiem si niste contracte”, a declarat antrenorul celor de la CSU Suceava, Adrian Chirut.

Pe langa sprijinul Primariei si al Universitatii “Stefan cel Mare”, echipa locala de handbal CSU Suceava se bucura din acesta vara si de sustinerea a doi sponsori noi, Trutzi si Betty Ice.

Handbalistii suceveni intentioneza sa inceapa de saptamana viitoare antrenamentele in sala, dupa care vor avea la dispozitie 30 de zile pentru a pregati turneul de promovare.

In conditiile in care CSM Oradea a anuntat ca nu va participa la turneul final, lupta pentru cele doua locuri care duc in Liga Nationala se va da intre sapte echipe: CSU Suceava, CSM Alexandria, Szejke Odorheiu Secuiesc, Unirea Sannicolau Mare, CSM Medgidia, CSM Botosani si Universitatea Cluj.

Exit mobile version