CSU Suceava a pierdut pe final de meci la Focșani

CSU Suceava a pierdut la limită, cu scorul de 25-26 (13-15), meciul disputat sâmbătă pe terenul celor de la CSM Focșani, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

În ciuda golurilor marcate de Gavriloaia și a paradelor portarului Makaria, universitarii nu au știut să gestioneze ultimele cinci minute de joc, când gruparea vrânceană a întors scorul de la 23-25 la 26-25.

CSU Suceava: Makaria, Simulescu, Padovei – Gavriloaia (10 goluri), Loic (4), Zarițchi (3), Kbilashvili (3), Botond (2), Vizitiu (1), Bruj (1), Stanciuc (1), Roșu, Ştefan și Radu.

Rezultatele etapei a XXI-a:

Dinamo București – Minaur Baia Mare: 38-22

CSM Odorhei – Steaua București: 31-34

CSM Bacău – CSM Constanța: 22-32

Politehnica Timișoara – CSM Oradea: 27-25

CSM Focșani – CSU Suceava: 26-25

Potaissa Turda – CSM Vaslui: 32-27

HC Buzău – CSM București: 24-25

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Buna ziua. As dori sa stiu daca domnul Ghervan a avut curaj si onoare sa isi respecte promisiunea facuta cu privire la trimiterea catre EHF a clipurilor ireal de crunte cu cei doi asa zisi arbitri de la meciul focsani-suceava? Sau pentru crima facuta de aceeasi pirvu/potirniche la barajul de promovare in favoarea echipei domnului Ghervan acesta din urma si-a inghitit saliva, a bagat o fumigena si nu a mai trimis clipurile? Clubul sucevean ar trebui sa le trimita la EHF, la IHF si la cat mai multe adrese e-mail din aceste structuri. Bine, asta daca au cuvant si daca isi respecta contribuabilii care decarteaza bani de la buget pentru echipa. Deci? Domnul Ghervan? Ati trimis? Sau…jucati calusarii oltenesti si o cotiti ca la Ploiesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *