CSU Suceava a pierdut clar meciul cu CSM București

CSU Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere la opt goluri, scor 27-35, suferită vinerea trecută, în sala Apollo din Capitală, în fața celor de la CSM București, în cadrul etapei a XI-a a sezonului regular.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț a ținut ritmul cu adversarii doar în primele șapte minute, la finalul cărora tabela indica egalitate, 4-4.

Pe fondul reușitelor brazilianului Selicani Teixeira, gruparea bucureșteană s-a desprins pentru prima oară la patru goluri, 13-9, în minutul 23, și și-a păstrat acest ecart până la pauză, scor 17-13.

În repriza secundă, Jerebie a dus scorul la 24-16, în minutul 40, Pasca a rotunjit apoi avantajul bucureștenilor la 30-20, pentru ca fluierul final să consemneze 35-27.

Meciul de vineri a avut o însemnătate aparte pentru suceveanul Daniel Stanciuc, capitanul naționalei de cadeți debutând la 16 ani în Liga Națională, cu trei golurile marcate.

Era clar că vom avea parte de un meci greu, dar nu mă așteptam să pierdem la o diferență atât de mare. Am ratat foarte mult și am evoluat cu reținere pe atacul pozițional. Pe final, am jucat mult mai aproape de ceea ce îmi doresc eu, însă experimentații jucători adverși au știut cum să-și conserve avansul de pe tabela de marcaj. CSM București țintește mai sus decât noi. În ce ne privește, trebuie să muncim ca să rămânem în Liga Națională, iar pas cu pas să construim o echipă competitivă la Suceava, mai ales că avem și mulți tineri talentați în lot”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

CSU Suceava: Grigoraș, Duman – Loic (6 goluri), Petrov (4), Stanciuc (3), Fodorean (3), Furak (3), Popia (3), Nalbantoglu (2), Oancea (1), Dascălu (1), Manjic (1), Kobzii, Sadovyi, Tofănel și Câmpan.

În runda viitoare, programată vineri, CSU Suceava va înfrunta formația HC Dobrogea Sud Constanța.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close