CSU Suceava a perfectat primele patru transferuri

CSU Suceava a reusit sa perfecteze primele transferuri in perspectiva viitorului sezon al Diviziei A la handbal masculin. Universitarii au semnat in aceasta saptamana contracte pe trei ani cu patru jucatori, este vorba de Alexandru Popia, Raul Bogdan Barb, Razvan Dodita si Andrei Sora.

În vârsta de 22 de ani, Alexandru Popia joaca pe postul de centru, iar pâna acum a mai evoluat pentru CSM Fagaras si Dunarea Calarasi – echipa orasului sau natal. Raul Bogdan Barb este nascut în anul 1994, poate juca atât inter stânga cât si dreapta, iar înainte sa semneze cu CSU Suceava a mai fost legitimat la Universitatea Cluj si CSM Sighisoara. Pentru postul de inter dreapta universitarii îl vor avea la dispoziție si pe Andrei Sora, un stângaci cu înaltimea de 2,10 metri. Acesta este nascut în anul 1997 si vine de la Centrul National Olimpic din Brasov. Tot de la Brasov, CSU Suceava l-a adus si pe Razvan Ionut Dodita. În vârsta de 20 de ani, Dodita este extrema stânga si a câstigat în urma cu trei ani titlul de campion national la juniori I cu CSM Bacau.

Popia si Barb sunt jucatori mai experimentati, în vreme ce Sora si Dodita au mult potential. Sper sa ne ajute sa promovam, iar pe viitor sa devina jucatori de baza ai echipei noastre. Ne-am propus sa aducem tineri talentati, pe care sa-i crestem cu spirit de luptatori. Lista de transferuri ramâne deschisa”, a anuntat antrenorul Adrian Chirut.

Universitarii continua în aceasta perioada si discuțiile cu conducerea Liceului cu Program Sportiv din Suceava pentru transferul mai multor jucatori de perspectiva.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a perfectat primele patru transferuri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*