CSU Suceava a participat la faza finală a Festivalului Naţional de minihandbal

CSU Suceava a participat zilele trecute la faza finala a Festivalului National de minihandbal, turneul care a reunit la Craiova cele mai bune 16 echipe din tara la aceasta categorie de varsta. Formatia antrenata de Ionut Besliu a fost repartizata intr-o grupa din care au mai facut parte echipele CSS Ploiesti, CSS Odorheiu Secuiesc, CSM Bucuresti, CS Seini Maramures, HC “Adrian Petrea” Resita, LPS Vaslui si LPS Banatul Timisoara. Cum rezultatele nu au fost o prioritate, dimensiunile terenului au fost schimbate, jucandu-se pe latimea unei sali de sport normale cu porti mai mici. Echipe au fost formate dintr-un portar plus patru jucatori de camp.

CSU Suceava a deplasat Festivalul National de minihandbal de la Craiova urmatorul lot de jucatori: Zaharia Claudio, Leonte Stefan, Dascalu Codrin, Iluca Teodor, Mujdei Catalin, Botezat Matei, Bejenariu Matei, Mamciuc Matei, Rata Andrei, Cozma Andrei, Duman David, Cota David, Dubatufca Ilie, Mosneagu Teodor si Marcan Emilian.

La acest turneu final am avut ocazia de a juca in compania celor mai bune echipe din tara, ceea ce pentru noi a fost o experienta benefica, invatand multe lucruri noi. Chiar daca nu s-a tinut scorul, fiecare echipa a vrut sa arate ca si-a meritat locul, astfel au iesit meciuri frumoase. Sunt multumit de sportivii nostri, sunt niste copiii extraordinari si foarte talentati, s-au descurcat foarte bine la acest turneu. Multumim domnului director Sorin Rata pentru sustinerea si implicare, parintilor care mereu sunt alaturi de echipa si domnului Petru Ghervan pentru indrumare”, a spus antrenorul Ionut Besliu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a participat la faza finală a Festivalului Naţional de minihandbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*