CSU Suceava a ocupat locul 2 la Cupa Fulgilor de Nea

CSU Suceava a ocupat locul 2 la Cupa Fulgilor de Nea, un puternic turneu de handbal pentru juniori II, care a adunat la Turda opt dintre cele mai bune echipe din tara la aceasta categorie de varsta.

Echipa antrenata de Ioan Tcaciuc a castigat grupa din care a facut parte cu victorii pe linie, 43-40 cu LPS Targu Mures, 38-21 cu Potaissa Turda si 52-28 ACS Romanati Sport Caracal, dupa care a pierdut in marea finala, in fata celor de la CSM Bucuresti, cu scorul de 41-44.

Gruparea suceveana a castigat unul dintre premiile individuale prin Razvan Ripa, desemnat la final cel mai bun portar al turneului.

Antrenorul Ion Tcaciuc a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Claudiu Zaharia, Razvan Rîpa, Teodor Iluca, Radu Alexandru, Ionut Pascut, Iustinian Danila, Andrei Marcu, Alexandru Tivichi, Andrei Rata, Daniel Popovici, Teodor Mosneagu, Luca Cazac, Emanuel Serban, Nicolas Zapodianu, Rares Ostafe si Iulian Lupu.

Lideri ai clasamentului in Seria A, cu zece victorii din zece posibile, juniorii II de la CSU Suceava va relua campionatul la sfarsitul aceste saptamani, cu un meci pe terenul celor de la LPS Piatra Neamt.

Foto: www.handbalmania.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close