CSU Suceava a început returul cu un eșec în fața Stelei

CSU Suceava a pierdut la o diferență de șapte goluri primul său meci oficial din 2021, echipa antrenată de Adrian Chiruț pierzând miercuri seară, în Sala „Katy Szabo” din Sfântu Gheorghe, în fața celor de la Steaua București, cu scorul de 19-26, în prima etapă din returul Ligii Naționale la handbal masculin.

Formația suceveană a ratat din toate pozițiile în debutul meciului, inclusiv de două ori de la 7 metri. Steaua a profitat din plin, iar după primul sfert de oră conducea cu 7-3, scor stabilit de golul reușit chiar de ex-universitarul Gabriel Burlacu. CSU a echilibrat întâlnirea pe finalul primei reprize și a intrat la pauză cu un handicap de trei goluri, scor 8-11.

Gruparea bucureșteană s-a desprins decisiv în primele cinci minute ale reprizei secunde, la finalul cărora Vartic ducea scorul la 15-9 în favoarea „roș-albaștrilor”. În ciuda reușitelor tânărului Daniel Stanciuc, cel mai bun marcator al sucevenilor, diferență s-a mărit și mai mult în ultimele minute, fluierul final consemnând un succes lejer al Stelei, scor 26-19.

CSU Suceava: Makaria, Grigoraș – Stanciuc (6 goluri), Păunescu (2), Balasz (2), Kobzii (2), Furak (1), Loic (1), Nalbantoglu (1), Petrov (1), Costea (1), Oancea (1), Câmpan (1), Popia si Lupu. 

Rămasă pe locul 12 al clasamentului, primul deasupra liniei retrogradării, CSU Suceava întâlnește joi, de la ora 15.45, formația CSM Făgăraș, într-un meci extrem de important în încercarea universitarilor de a rămâne în Liga Națională.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a început returul cu un eșec în fața Stelei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*