CSU Suceava a început pregătirile pentru viitorul sezon în efectiv redus

CSU Suceava s-a reunit joi după-amiază, pe terenul sintetic de la LPS, în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin.

La primul antrenament din această vară au răspuns prezent doar 13 jucători, este vorba de portarii George Şelaru (Potaissa Turda) și Ştefan Leonte – extremele Răzvan Gavriloaia, Cosmin Lupu și Iulian Roșu, pivoții Leonard Ştefan, Alexandru Bologa și Andrei Bruj, interii Adrian Tîrzioru, Eduard Iordachi și Amin Yousefinezhad (CSM Vaslui) și centrii Balasz Botond și Claudiu Lazurcă.

De la reunirea lotului au lipsit motivat portarul Darius Makaria, care se află în recuperare după operația la genunchi, și cei șapte jucători aflați în pregătiri cu echipa națională de tineret a României pentru Campionatul European U20 din Slovenia: Dragoș Podovei, Cătălin Zarițchi, Sorin Grigore, Codrin Radu, Alexandru Reuț, Bogdan Niculaie și Alexandru Focșăneanu.

După două săptămâni de antrenamente în localitate, o bună parte dintre componenții lotului vor pleca la Debrecen, în Ungaria, pentru Campionatul European Universitar, acolo unde echipa de handbal a USV va lupta pentru apărarea titlului continental cucerit anul trecut, în Muntenegru.

Echipa antrenată de Bogdan Şoldănescu va disputa primele meciuri de pregătire din intersezon pe teren propriu, în primul week-end al lunii august, cu ocazia Memorialului „Mihai Mironiuc”, turneu la care vor mai participa formațiile CSM Bacău, CSM Vaslui și CSM Odorhei.

Peste o săptămână, „alb-albaștrii” vor evolua într-un triunghiular la Baia Mare, alături de Potaissa Turda și Minaur, după care, pe 15-16 august, vor participa la un turneu amical la Odorhei.

În prima etapă a ediției de campionat 2024-2025 a Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava va primi, pe 31 august, vizita celor de la Steaua București.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *