CSU Suceava a început pregătirile de vară

CSU Suceava a inceput pregatirile de vara mai repede decat de obicei. Asta pentru ca, peste mai putin de o saptamana, echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei pleaca in Portugalia, unde trebuie sa-si apere titlul cucerit anul trecut la Campionatul European Universitar. “Am inceput pregatirile mai repede pentru ca peste o saptamana avem Campionatul European Universitar. Dupa ce ne vom intoarce din Portugalia, unde sper sa obtinem un rezultat bun, vom incepe in efectiv complet antrenamentele pentru campionat. Trebuie in primul rand sa integram jucatorii nou-veniti in echipa”, a precizat antrenorul Adi Chirut la startul pregatirilor.

Astfel, la reunirea lotului, ce a avut loc miercuri seara, s-au prezentat 14 jucatori, printre care si doua dintre achizitiile realizate in intersezon, este vorba de interul dreapta Cristi Adomnicai si de coordonatorul de joc Maxim Oancea. Au lipsit motivat Eduard Duman si Alexandru Ionescu, plecati la lotul de tineret, Valeriu Erhan, care este asteptat la antrenamente incepand de luni si Ioan Tcaciuc, care urmeaza sa devina antrenorul echipei secunde de la CSU.

Lotul prezent la reunire: Bobeica, Petrea, Tirzioru, Soldanescu, Costea, Potera, Olariu, Tofanel, M.Sandu, Baican, Oancea, Burlacu, Adomnicai si Ciubotariu.

Adomnicai: “Am o ambitie personala de a ridica din nou handbalul din Suceava”

Cristi Adomnicai a revenit acasa dupa sapte ani cu gandul de a pune umarul la calificarea echipei sucevene in play-off. “Ma bucur ca am revenit acasa, de unde sper sa nu mai plec. Dupa sapte ani, am regasit o echipa mai tanara la Suceava, chiar daca mai sunt si unii dintre fostii colegi: Ciubotariu, Soldanescu sau Iulian Andrei. Stiu ca obiectivul pentru viitorul sezon este calificarea in play-off si cred ca este unul realizabil, tinand cont ca si anul trecut Suceava a fost foarte aproape sa prinda primele opt locuri. Fata de Turda, aici ma motiveaza familia, si o ambitie personala de a ridica din nou handbalul din Suceava. Cu siguranta se poate, daca vom fi sprijiniti pe viitor si mai mult, iar fiecare isi va indeplini cat mai bine rolul pe care il are la echipa”, a declarat Adomnicai, care asteapta un concurent pe postul de inter dreapta. “Este binevenit un concurent pe post. E loc pentru doi, nu doar pentru unul. Concurenta nu face rau nimanui”, a spus handbalistul in varsta de 37 de ani.

La randul sau, tanarul Maxim Oancea a ales sa vina la Suceava pentru a creste in joc. “Cred ca am de la cine invata la Suceava. E o echipa care lupta pentru orice minut pana in ultima secunda, iar acest lucru a contat in alegerea mea. Sper sa ma integrez cat mai repede, sa jucam cat mai bine si sa prindem play-off-ul la finalul sezonului”, a declarat handbalistul venit de la CSM Bacau.

Echipa suceveana se va antrena in localitate pana joia viitoare, cand va pleca spre Portugalia cu o cursa aeriana din Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava a început pregătirile de vară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*