CSU Suceava a câștigat Cupa “Cetății Sighișoara”

CSU Suceava a ocupat primul loc la Cupa Cetatii, competitie de meciuri amicale desfasurata zilele trecute la Sighisoara. Echipa pregatita de Adrian Chirut, Iulian Andrei si Ioan Tcaciuc a castigat acest turneu cu victorii pe linie in cele trei meciuri disputate: 31-25 cu CSM Oradea, 38-22 cu CSU Craiova si 25-24 cu gazdele de la CSM Sighisoara. “A fost un turneu bun de pregatire, in care, sa zicem, am intalnit niste echipe apropiate valoric de nivelul nostru. Au fost niste teste bune, dar mai avem mult de muncit. A mai ramas o luna de zile sa ne punem jocul la punct pana la startul de campionatului”, a precizat antrenorul echipei sucevene, Adrian Chirut.

La sfarsitul saptamanii viitoare, formatia suceveana intentioneaza sa-si testeze fortele cu echipa secunda a Stelei Bucuresti, invitata la meciul de prezentare a lotului celor de la CSM Botosani, dupa care, pe 5-6 septembrie, universitarii se vor merge in Harghita, pentru o dubla cu Odorhei.

CSU Suceava va debuta in noul sezon al Diviziei A la handbal masculin pe 22 septembrie, pe terenul vecinilor de la CSM Botosani.

Exit mobile version