CSU – Stiinta Bacau: 37-33

Universitatea Suceava a castigat primul amical al verii, disputat astazi in compania Stiintei Bacau. Echipa pregatita de Leonard Bibirig s-a impus cu scorul de 37-33 la finalul celor 60 de minute.

Bacauanii s-au descurcat mai bine in startul jocului, iar la finalul primei reprize conduceau la doua goluri diferenta, scor 16-18. Jocul a stat sub semnul echilibrului si in mitanul secund, insa Universitatea s-a impus in cele din urma cu scorul de 37-33. Antrenorii celor doua formatii au cazut de acord ca elevii lor sa mai dispute inca o repriza de 30 de minute. Oaspetii nu au reusit insa sa intoarca scorul, iar sucevenii au terminat jocul cu un avans de 6 goluri, scor 52-46.

In meciul cu Stiinta au debutat toate achizitiile Universitatii din aceasta vara. In ultimele 30 de minute, in teren, au mai intrat interul Dumitru Buga si doi luxemburghezi, Therry Hansen şi Eric Schroder. Madalin Tutu a revenit si el in teren dupa o pauza de un an, prima reusita a sa fiind aplaudata indelung de cei peste 100 de spectatori prezenti la sala LPS.

Universitatea Suceava si Stiinta Bacau se vor reintalni intr-un nou amical, joi, de la ora 11:00, la Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU – Stiinta Bacau: 37-33"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*