CSU si-a asigurat poarta!

Conducerea Clubului Sportiv Universitar din Suceava a reusit sa intareasca postul de portar pentru sezonul urmator. In aceasta seara George Selaru a semnat pentru o noua aventura la Suceava.

Ma bucur ca am revenit la Suceava. Au mai existat oferte, dar nu banii au contat. Am ales cu sufletul! Am mare incredere atat in conducerea administrativa cat si in cea tehnica. Impreuna putem readuce aceasta echipa unde a mai fost. Pentru inceput am semnat pe doi ani, dar cred ca in maxim patru ani putem juca iar in cupele europene! ”, a precizat George Şelaru.

Antrenorul echipei, Adrian Chiruţ a salutat revenirea lui Şelaru: “Sunt foarte bucuros ca am semnat cu George, un portar foarte bun, cunoscut in toata Romania. Multe echipe si l-au dorit, dar am reusit sa-l aducem la Suceava. Ne dorim performanta si de aceea voi alege doar pe cei mai buni!

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU si-a asigurat poarta!"

  1. Salutam si aceasta reusita a conducerii clubului CSU, speram sa inteleaga si administratia jud. si locala ca exista posibilitatea prin echipa de handbal CSU, sa avem performante care sa ne reprezinta municipiul si judetul Suceava…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*