CSU schimbă competiţia

CSU Suceava - Pandurii Targu Jiu

CSU Suceava debuteaza astazi in Cupa Romaniei la handbal masculin, urmand sa evolueze, de la ora 18.00, pe terenul Pandurilor Targu Jiu, intr-un meci din cadrul fazei optimilor de finala.

“Studentii” nu au trasat vreun obiectiv pentru Cupa Romaniei, dar au anuntat ca nu se vor preda cu una cu doua in Gorj. Pentru antrenorul Razvan Bernicu cel mai important lucru este ca elevii sai sa evite accidentarile in meciul cu Pandurii. “Ne dorim sa facem un meci bun, de pe urma caruia sa nu mai apara accidentari, sa fim toti apti pentru urmatoarele doua jocuri de campionat, cu Stiinta Bacau si CSM Bucuresti, care sunt mult mai importante”, a declarat tehnicianul sucevean, precizand ca echipa care va fi mai proaspata va avea castig de cauza. “Pandurii au obtinut un rezultat neasteptat in ultima runda, cand au batut Baia Mare. Au un moral bun. Ne asteptam la un meci de lupta, in care echipa care va fi mai proaspata va avea castig de cauza”, crede Razvan.

Sucevenii au plecat ieri spre Targu Jiu fara Petrea si portarul Tcaciuc, ambii accidentati. Spiridon, Costea si Eros se regasesc in lot, dar nu sunt la capacitate maxima. Azi, “studentii” vor face un antrenament de acomodare la Targu Jiu.

Invinsa in urma cu trei saptamani, in campionat, la Suceava, cu scorul de 23-24, gorjenii vor revansa in Cupa Romaniei. “Avem o revansa de luat, dupa meciul din campionat. Apoi avem un meci foarte important cu Turda, pe teren propriu, în prima etapa din retur. Sper sa revina si din accidentati, cel putin unul pâna la meciul cu Suceava”, a declarat antrenorul gorjenilor, Liviu Andries.

Programul optimilor de finala:
Dinamo Bucuresti — Stiinta Bacau 30-28
Steaua Bucuresti — CSM Bucuresti
Dunarea Calarasi — HCM Constanta
Universitatea Cluj — HC Odorhei
HC Arges Pitesti — HC Vaslui
Minaur Baia Mare — Potaissa Turda
Poli Timisoara — HC “Adrian Petrea” Resita
Pandurii Targu Jiu — CSU Suceava

Meciul de la Targu Jiu va fi arbitrat de brigada clujeana Nedelea – Marza.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU schimbă competiţia"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*