CSU, reunire cu 14 jucători

Componentii echipei locale de handbal Universitatea Suceava si-au reluat pregatirile in vederea viitorului sezon al Ligii Nationale. La apelul dat astazi dupa-amiaza de antrenorul Razvan Bernicu, pe terenul sintetic de la USV s-au prezentat 14 jucatori, este vorba de portarii Bogdan Pralea, Andrei Spiridon, Alin Ilii, Dragos Nedelcu si de jucatorii de camp Adi Mitrea, Silvian Amihaesi, Cozmin Tiganasu, Alin Petrea, Alin Rosu, Razvan Dumitras, Adi Tarzioru, Dan Negruseri, Teodor Roban si Andrei Olariu. Florin Acatrinei si Razvan Gavriloaia au fost invoiti, in vreme ce George Cantec a urmarit sedinta de astazi de pe margine, interul “studentilor” urmand sa inceapa antrenamentele peste o luna – o luna si jumatate.

Am inceput pregatirile pentru viitorul sezon cu un obiectiv putin schimbat fata de ultimii ani. Acum, avem o echipa mult mai tanara, dar eu am incredere ca jucatorii ramasi, impreuna cu Pralea, vor face treaba buna in campionatul urmator”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu la reunirea lotului.

Tehnicianul a precizat ca, in urmatoarele zece zile, “alb-albastrii” se vor pregati la Suceava, dupa care vor pleca intr-un cantonament la Vatra Dornei. Luna august este rezervata jocurilor amicale, Universitatea urmand sa ia parte mai intai la Memorialul “Mihai Mironiuc”, iar mai apoi sa participe la un turneu la Vaslui.

Din cauza problemelor financiare, echipa locala de handbal a intrat intr-o reconstructie fortata din aceasta vara fiind nevoita sa se desparta de nu mai putin de sapte jucatori, este vorba de Selaru, Stanescu, Soldanescu, Tutu, Chirut, Bursuc si moldoveanul Starikov. In urmatorul sezon competitional, echipa locala de handbal Universitatea Suceava are ca obiectiv clasarea între primele opt echipe din Liga Nationala, astfel încât sa poata participa în Cupa României.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. Subtire,dar sa speram ca vor creste.Important,e sa fim alaturi de ei si sa-i incurajam meci de meci si sa umplem sala de la Liceul Sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close