CSU, prima la Cupa Unirii

Echipa de handbal feminin – senioare a Universităţii Suceava a terminat pe primul loc la Cupa Unirii. Competiţia a fost organizată de LPS Suceava şi a reunit la start patru formaţii.

“Studentele” au fost urmate în clasament de LPS Piatra Neamt, echipa gazdă LPS Suceava, antrenată de Dumitru Bernicu, şi CSŞ Gura Humorului. Pentru formaţia de senioare a Universitatii Suceava aceasta a fost a doua competiţie la care a participat de la înfiinţare. Handbalistele antrenate de Ilie Pâţu jucaseră în luna mai a anului trecut în cadrul Campionatului Naţional Universitar.

“Turneul de la sfârşitul săptămânii trecute a fost de bun augur pentru că ne-am putut verifica potenţialul pregătirii de iarnă. Căutăm sponsori pentru a forma o echipă competitivă de senioare la Suceava. Participarea într-un campionat judeţean de handbal feminin reprezintă prioritatea noastră, pentru ca apoi să încercăm înscrierea echipei în Divizia A”, a declarat antrenorul Ilie Pâţu.

Echipa de handbal feminin a Universităţii Suceava este compusă în mare parte din foste junioare ale Liceului cu Program Sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU, prima la Cupa Unirii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*