CSU, penultima în play-out

CSU Suceava isi cunoaste toate cele patru adversare din play-out-ul pentru mentinerea in Liga Nationala de handbal masculin. Acestea sunt Politehnica Timisoara, Pandurii Targu Jiu, Steaua Bucuresti si HC Vaslui, trupa antrenata de Leonard Bibirig fiind aruncata pe locul 9 la finalul sezonului regulat in urma infrangerii pe care a suferit-o astazi, scor 29-31, in fata Potaissei Turda.

Cele cinci echipe vor intra in play-out cu doar cu punctele acumulate in meciurile directe din sezonul regulat. In acest moment, CSU Suceava ocupa penultimul loc in clasamentul play-out, cu 9 puncte si cu un meci mai putin disputat. Mai are de jucat cu Politehnica Timisoara, miecurea viitoare, in fata propriilor suporteri.

Clasament play-out 2014/2015:

Play-out-ul incepe pe 15 aprilie. Se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, cu un total de 24 de puncte puse la bataie pentru fiecare echipa. La finalul play-out-ului, ultima clasata va retrograda direct, in vreme ce ocupantele locurile 3 si 4 vor juca turneu de baraj cu echipele clasate pe locul 2 in cele doua serii ale Divizei A.

COMENTARII:

2 Comentarii la "CSU, penultima în play-out"

  1. Unde se gasesc bilete pentru meciul de handbal de miercuri (cu Poli)?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*