CSU Suceava participă la Memorialul „Lascăr Pană”

CSU Suceava

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, va participa la sfârșitul acestei săptămâni la prima ediție a Memorialului „Lascăr Pană”. Alături de gazdele de la Minaur Baia Mare, turneul va mai reuni la start grupările Potaissa Turda și Poli Timișoara.

Sucevenii vor pleca vineri dimineață spre Maramureș, iar de la ora 17:00 vor susține primul meci din cadrul turneului, contra formației Poli Timișoara. Sâmbătă, de la ora 19:00, trupa lui Adrian Chiruț și Iulian Andrei va înfrunta gazdele de la Minaur Baia Mare, urmând ca duminică, de la ora 11:00, să primească replica celor de la Potaissa Turda.

„Vreau să văd o creștere în joc față de meciurile de săptămâna trecută, mai ales că va fi un turneu mai tare decât cel organizat de noi. Presiunea rezultatelor există și în meciurile amicale, dar primul scop este să testăm toți jucătorii în mai multe formule de joc, astfel ca la startul campionatului să avem soluțiile optime, atât în apărare cât și în atac”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Sucevenii vor putea miza pe întreg lotul de jucători la turneul de la Baia Mare. Sub comanda antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei au revenit Burlacu, Costea și Poteră, care s-au clasat pe locul VII cu Naționala României la Campionatul Mondial Universitar.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU Suceava participă la Memorialul „Lascăr Pană”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*