CSU participă la două turnee amicale

CSU Chirut Rares Bursuc

Echipa de handbal CSU Suceava va participa la începutul lunii august la două turnee amicale. Este vorba despre ediția a 9-a a Memorialului „Mihai Mironiuc” și Cupa Municipiului Vaslui. Până la startul Ligii Naţionale, programat pe 31 august, antrenorul Adrian Chiruţ şi-a propus ca universitarii să dispute cel puţin 12 meciuri de pregătire.

Turneul organizat în memoria handbalistului sucevean Mihai Mironiuc va avea loc în perioada 4-6 august în sala Liceului cu Program Sportiv. Alături de gazdele de la CSU Suceava, la competiție vor mai lua parte prim-divizionarele Potaissa Turda și CSM Focșani și gruparea Olimpus Chișinău.

O săptămâna mai târziu, handbaliștii antrenați de Adrian Chiruț se vor deplasa la un puternic turneu cu jocuri amicale organizat la Vaslui. Acolo, CSU Suceava urmează să înfrunte alte cinci viitoare adversare din Liga Națională. Este vorba despre CSM București, HC Dobrogea Sud Constanța, CSM Focșani, Dunărea Călărași și HC Vaslui. Cele șase echipe au fost împărțite în două grupe, CSU Suceava fiind repartizată cu HC Vaslui și HC Dobrogea Sud. Cupa Municipiului Vaslui va debuta pe 12 august, iar meciurile de clasament și finala mare sunt programate pentru data de 15 august.

Prima etapă din sezonul 2016/2017 al Ligii Naționale de handbal masculin este programată pe 31 august, țintarul urmând să fie stabilit săptămâna viitoare.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU participă la două turnee amicale"

  1. Administratia locala si jud. suceaveana ar trebui sa se intrebuinteze , sa faca si ei ceva, sa renunte la „sponsorizarile acordate de investitori” si sa le orienteze catre handbal ……
    Avem oportunitatea de a reveni la performanta in handbal si trebuie sa fim realisti daca nu aducem URGENT 3-4 JUCATORI DE VALOARE , vom fi „ciuca batailor” !!!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*