CSU înfruntă penultima clasată

Echipa locală de handbal mai are programate trei meciuri în actuala ediţie de campionat, toate contra unor adversari din subsolul clasamentului. Primul dintre aceştia este Minaur Baia Mare, o echipă care vine la Suceava după 11 înfrângeri consecutive.

Handbaliştii suceveni au scăpat de seria derby-urilor din ultima perioadă. În mod normal ar trebui să câştige 6 puncte în următoarele trei etape şi să-şi asigure astfel un loc pe podiumul Ligii Nationale la finalul acestui sezon. Sâmbătă, la Suceava vine Minaur Baia Mare, o echipă aproape retrogradată în eşalonul secund şi care a acumulat doar 9 puncte în 23 de meciuri. Băimarenii au avut totuşi o evoluţie destul de bună în etapa precedentă, cu Odorheiul, aspect care îl îngrijorează pe directorul tehnic Petru Ghervan.

„Punctele din cele trei meciuri rămase sunt vitale. Dacă jucătorii vor fi mobilizati, ar fi firesc să învingem Baia Mare. Să nu uităm, totuşi, că în ultima etapa Minaur a pierdut la doar două goluri cu Odorheiul, ceea ce demonstrează ca au forţă”, a atenţionat Petru Ghervan.

Pentru meciul cu Minaur în tabăra Universităţii va reveni căpitanul Adrian Chiruţ, jucător care nu a făcut deplasarea la Constanţa.

„Bursuc nu cred ca va juca sâmbătă, dar Chiruţ va intra. El a fost la Tîrgu Mureş pentru niste analize şi se pare ca va face un tratament, nu se va mai opera. Tratamentul îl va începe de luni, deci cu Baia Mare va juca”, a anunţat Petru Ghervan.

Meciul dintre Universitatea Suceava şi Minaur Baia Mare este programat sâmbătă, de la ora 11:00, şi va fi arbitrat de bucureştenii Valentin Costin şi Marian Vicea. În turul campionatului handbaliştii suceveni au câştigat în Maramureş cu scorul de 37-29.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *