CSU înfruntă “Naţionala”

Instalată pe treapta a III-a a podiumului Ligii Naţionale, echipa locală de handbal se deplaseaza miercuri pe terenul campioanei HCM Constanţa. Pentru jocul de pe litoral sucevenii nu se vor baza pe căpitanul Adrian Chiruţ.

După derby-ul cu HC Odorhei, Universitatea Suceava se află şi pe capul de afiş al etapei de la mijlocul acestei săptămâni. Handbaliştii suceveni înfruntă liderul Ligii Naţionale, HCM Constanţa, o echipă pe care nu au reuşit să o învingă niciodată în jocurile oficiale. De altfel, antrenorul Leonard Bibirig recunoaşte că şansele echipei sale sunt şi de data aceasta destul de mici.

“Noi suntem aceiaşi echipă ca şi în precendentele întâlniri cu HCM Constanţa. Diferenţa este că cei de acolo au transferat 4-5 jucători de lot naţional şi asta spune multe. Dacă ne uitam atenţi, jucăm cu Echipa Naţională a României, fără 2-3 piese. Nu pot spune cum ne privesc adversarii. Cert este că noi vom trata partida cu maximă seriozitate şi vom vedea la sfârşitul meciului ce va fi”, a anunţat Leonard Bibirig.

În meciul de la Constanţa din tabăra suceveană vor lipsi doi jucători importanţi: Chiruţ şi Bursuc. Primul dintre ei a acuzat o problemă medicală înaintea jocului cu HC Odorhei şi are programat un control la Tîrgu Mureş. În ceea ce îl priveşte pe Cristi Bursuc, centrul Universităţii ar putea să revină în teren, la sfârşitul săptămânii, în meciul cu Minaur Baia Mare. În turul campionatului constănţenii s-au impus la Suceava cu scorul de 28-30. Partida dintre HCM Constanţa şi Universitatea Suceava este programată miercuri, de la ora 17:00, şi va fi arbitrată de brigada Stark/Ştefan.

Exit mobile version