CSU, înfrângeri alarmante

Universitatea Suceava a pierdut toate cele trei meciuri disputate la sfrasitul acestei saptamani in cadrul Cupei Csm de la Bucuresti. Echipa antrenata de Leonard Bibirig a inceput turneul cu o infrangere impotriva divizionarei secunde Interhandball Bucuresti, in fata careia a pierdut vineri seara, la o diferenta de patru goluri, scor 29-33. Sambata, in cel de-al doilea joc din Capitala, “studentii” au cedat mult mai clar, scor 26-34, in fata gazdelor de la CSsm Bucuresti, pentru ca astazi, in ultima partida a turneului, sa piarda pe final, la diferenta de un singur gol, scor 32-33, in fata formatiei Csm Ploiesti.

Leonard Bibirig a apreciat ca echipa suceveana a dovedit inconstanta in joc pe parcursul celor trei meciuri disputate la Bucuresti, dar a tinut sa sublineze evolutiile imbucuratoare ale portarului Stanescu si ale interului basarabean Starikov. “Am alternat momentele bune cu cele mai putin bune la acest turneu. O parte din jucatori au confirmat asteptarile si aici ma refer la Stanescu si la Starikov, care au evoluat constant bine. De la altii, ma astept insa sa creasca in joc pe parcursul urmatoarelor amicale. Trebuie sa invatam cate ceva si din aceste infrangeri”, a declarat antrenorul Universitatii dupa turneul din Capitala, acolo unde nu a putut miza pe Gavriloaia si portarul Selaru, menajati, la care s-au adaugat absentele lui Cantec si Soldanescu, ultimii aflandu-se intr-o perioada de recuperare.

La finalul saptamanii viitoare, Universitatea Suceava se va deplasa la Pitesti unde isi va testa fortele în cadrul unui turneu amical la care vor mai participa formatiile Hc Arges, Csm Ploiesti si Csm Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU, înfrângeri alarmante"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*