CSU, în turneu la Pitești

Universitatea are programat la finele acestei saptamani un nou turneu de jocuri amicale in vederea pregatirii viitorului sezon al Ligii Nationale. “Studentii” se vor deplasa la Pitesti, acolo unde vineri si sambata isi vor testa fortele in compania formatiilor Csm Bucuresti, Csm Ploiesti si Hc Arges. “In ultima sedinta pe care am avut-o cu jucatorii, am convenit ca trebuie sa avem o crestere de forma in jocul nostru, iar turneul de la Pitesti reprezinta o buna ocazie”, a declarat Leonard Bibirig.

Gruparea suceveana nu va putea conta la turneul din Trivale pe serviciile a patru jucatori. Astfel, pivotul Bogdan Soldanescu este intr-o perioada de accidentare dupa operatia la menis, interul Georgica Cantec are nevoie de doua-trei saptamani de repaus dupa accidentarea suferita la cotul mainii stangi pe parcursul Memorialului “Mihai Mironiuc”, extrema Alin Petrea va absenta din cauza unei contuzii la genunchi, in vreme ce Alin Rosu a fost invoit pentru acest turneu. In schimb, antrenorul Leonard Bibirig va miza la Pitesti pe cativa jucatori de la echipa a doua, printre care Tarzioru, Burlacu si Mihai Sandu.

Programul echipei sucevene:

Vineri:
ora 10.00: Universitatea Suceava – HC Pitesti
ora 18.30: Universitatea Suceava – Csm Ploiesti
Sambata:
ora 11.00: Universitatea Suceava – Csm Bucuresti

In weekendul 30 august – 2 septembrie, gruparea suceveana a fost invitata la Cupa Harghitei, un puternic turneu unde va infrunta Hc Odorhei, Stiinta Bacau si Potaissa Turda. Universitatea va debuta in noul sezon al Ligii Nationale pe data de 15 septembrie, cand va evolua pe terenul formatiei Cs Caras Severin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU, în turneu la Pitești"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*