CSU licitează la Sighişoara

Universitatea intentioneaza sa-si completeze lotul pentru viitorul sezon cu doi tineri de perspectiva de la Centrul National Olimpic de handbal. Desi a evitat sa dezvaluie numele jucatorilor doriti de gruparea suceveana, Petru Ghervan a recunoscut ca se va deplasa la mijlocul acestei saptamani la Sighisoara, urmand ca joi sa participe la licitatia organizata de Federatia Romana de Handbal.

Ne dorim sa aducem doi jucatori care sunt cautati de foarte multe echipe. Vom vedea in ce masura vom putea sa-i achizitionam, asta in functie si de posibilitatile noastre financiare si de pretentiile federatiei. Noi am incercat sa punem la punct cateva aspecte legate de familie si scoala, mai ramane sa discutam direct cu jucatorii, la fata locului”, a spus Petru Ghervan.

Licitatia va avea loc joi, la ora 11.00, jucatorii implicaţi fiind născuţi în 1992, iar valoarea lor este între 4000 şi 10000 de euro. Lista handbaliştilor participanţi la licitaţie este următoarea: Elvis Acsinia (inter-pivot, Gr. Şc. Ind. Moreni), Albert Cristescu (pivot, Gr. Şc. Ind. Moreni), Zoltan Fodor (inter, Css Odorhei), Paul Geică (extremă dreapta, Css Hunedoara), Ştefan Ionel (extremă-inter, Lps Piatra Neamţ), Alexandru Juverdianu (extremă stânga, Lps Vaslui), Răzvan Mledenciu (extremă-inter, Şc. 88 Bucureşti, Adrian Tenghea (portar, Css Sighişoara) şi Ciprian Vancea (inter stânga, Lps Bistriţa).

Managerul echipei sucevene a mentionat ca Universitatea si Csm Oradea au ajuns la intelegere asupra transferurilor lui Georgica Cantec si Silvian Amihaesi, “alb-albastrii” urmand sa plateasca in schimbul celor doi o suma de bani catre clubul oradean. “Cand si-au exprimat intentia de a veni la noi, Cantec si Amihaesi nu stiau exact ce au in contract, iar clubul din Oradea a incercat sa profite de acest lucru. Pana la urma, am ajuns la un numitor comun, ramane sa stabilim si termenele pana la care ne vom achita transele catre clubul oradean. Cert este ca ei vor fi jucatorii nostrii in viitorul sezon”, a declarat Petru Ghervan, care a precizat ca Zvanciuc a iesit din ecuatia acordului cu Csm Oradea, interul sucevean urmand sa plece alaturi de Csu in cantonamentul de la Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU licitează la Sighişoara"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*