CSU joacă în Supercupă

Universitatea Suceava va participa, la inceputul lunii septembrie, la Supercupa Romaniei, competitie organizata cu ocazia implinirii a 75 de ani de existenta de catre Federatia Romane de Handbal.

Turneul va fi organizat la Constanta si va reuni primele trei clasate in ultimul sezon al Ligii Nationale, Hcm Constanta, HC Odorhei si Universitatea Suceava, plus finalista Cupei Romaniei, Pandurii Tg Jiu.

Sunt meciuri demonstrative, adica echipa câstigatoare nu beneficiaza de loc în cupe europene. Dar înseamna enorm pentru imaginea handbalului românesc si conteaza si pentru public sa-si revada echipele favorite”, a explicat presedintele FR Handbal, Cristian Gatu.

Universitatea isi va incepe seria meciurilor de verificare, cu ocazia Memorialului “Mihai Mironiuc” de la inceputul lunii august, pe lista echipelor invitate la editia din acest an figurand Minaur Baia Mare, o echipa din Donetk, CSM Bucuresti si “U” Transilvania Cluj, ultima fiind insa doar o solutie de rezerva.

De asemenea, in perioada 27-28 august, Universitatea va participa la Cupa Harghitei, competitie in cadrul careia isI va testa fortele in compania formatiilor HC Odorhei, Stiinta Bacau si Potaissa Turda.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU joacă în Supercupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*