CSU II – „U” Galati: 39-32

Universitatea II Suceava s-a despartit de publicul sucevean cu o victorie. In ultimul meci programat in acest sezon in sala LPS, echipa condusa de Dumitru Bernicu s-a impus astazi, cu scorul 39-32,(20-14) in fata celor de la Universitatea Galati.

Oaspetii au inceput mai bine intalnirea, iar la un sfert de ora de la fluierul de start aveau un avantaj de doua goluri pe tabela, scor 7-5. Handbalistii suceveni au reactionat printr-o sarja de patru reusite consecutive, au intors scorul la 9-7, iar pana la finalul primei reprize au luat un avans decisiv de sase goluri, scor 20-14.

Ajutati de reusitele lui Bahnareanu, care l-a invins in opt randuri pe Spiridon, galatenii au redus ecartul la sase minute de la reluarea jocului, cand s-au apropiat la patru lungimi, scor 23-19. Gazdele au replicat insa prin cele zece goluri semnate de Tarzioru si s-au impus in cele din urma fara nicio emotie, scor final 39-32.

CSU II: Spiridon – Tarzioru (10 goluri), Olariu (6 goluri), Smeu (5), Petrea (5), Sandu (4), Tiganasu (4), Aldica (2), Negruseri (1), Dumitras (1), Camilari, Loik.

In urma acestei victorii, a 12-a din actualul sezon, Universitatea II si-a consolidat locul 8 in clasament, cu 23 de puncte. In ultima runda, echipa lui Dumitru Bernicu evolueaza sambata, de la orele 12.00, pe terenul celor de la CSM Bacau.

 

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II – „U” Galati: 39-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*