CSU II – Poli Iaşi: 33-25

Universitatea II Suceava s-a impus cu scorul de 33-25 (14-12) în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, într-un meci desfăşurat, astăzi, în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Partida a contat pentru etapa a 23-a din Divizia A la handbal masculin.

După un început echilibrat de meci, sucevenii au înscris cinci goluri consecutive şi s-au distanţat la scorul de 9-4 în minutul 16. Ieşenii şi-au revenit abia spre finalul primei reprize, intrând la vestiare cu un handicap de doar două lungimi, scor 14-12. În primele zece minute după reluarea jocului cele două formaţii au mers cap la cap, Politehnica apropiindu-se la un singur gol, scor 18-17. Ultimul sfert de oră al întâlnirii i-a aparţinut însă echipei antrenate de Dumitru Bernicu, care s-a distanţat treptat pe tabelă, iar în final s-a impus cu 33-25.

“A fost un meci destul de încrâncenat, având în vedere tradiţia întâlnirilor dintre Suceava şi Iaşi. Până la urmă a ieşit bine. Noi am avut o deplasare grea la Târgovişte, un drum foarte lung şi obositor, iar refacerea nu a fost totală. Ar fi trebuit să jucăm abia sâmbătă, însă atunci este meciul din Cupa Challenge. Importantă este evoluţia unora dintre jucători, care, zicem noi, în maximum câteva luni, vor accede fără probleme la prima echipă”, a declarat antrenorul Dumitru Bernicu.

Cel mai bun marcator al echipei sucevene în confruntarea cu Politehnica Iaşi a fost Ştefan Tîrzioru, extrema stângă a Universităţii reuşind să înscrie nu mai puţin de 17 goluri.

“Eu am jucat pentru echipă, nu ca să dau cele mai multe goluri. Vreau să ajut echipa pentru a ne fi bine tuturor. Un meci bun, am alergat mult şi cred că s-a văzut pregătirea noastra mai bună de la antrenamente. Sperăm ca în continuare să o ţinem doar în victorii”, a declarat Tîrzioru.

CSU Suceava: Ilii, Nedelcu – Tîrzioru (17 goluri), Smeu (4), Olariu (3), Negruşeri (3), Burlacu (3), Sandu (2), Dumitraş (1), Aldica, Camilari, Loik.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, Universitatea II Suceava ocupă locul 8 în clasamentul seriei întâi din Divizia A. În următoarea rundă, “studenţii” vor juca miercurea viitoare pe terenul grupării Teleorman Alexandria.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "CSU II – Poli Iaşi: 33-25"

  1. daca tot ati fost la sala….unde l-ati vazut pe nedelcu?

  2. componenta echipei este luata de pe foaia de arbibtraj unde era trecut si nedelcu , chiar daca nu era la sala . of doamne cum gasesc unii nod in papura .

  3. Ce comicar.Asta habar n-are pe ce lume traieste.Cica am jucat cu fosta rivala „fc botosani”dupa cum a declarat ulterior,parea ca nu stie nici pe ce lume se afla,ce s-a jucat, paralel total de handball.Cred ca o dubla l-ar fi adus imediat in simtiri.Las-o ma ca merge asa,defilam inainte cu ce avem,pacat de astia tineri

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*