CSU II Suceava începe sezonul cu un turneu la Turda

CSU II Suceava va debuta la sfarsitul acestei saptamani in noul sezon al Diviziei A la handbal masculin, la startul caruia s-au inscris 24 de echipe, impartite in trei serii geografice.

Formatia secunda a universitarilor va evolua in Seria A, acolo unde le va avea ca adversare pe Politehnica Iasi, CSM II Bacau, CSU Galati, CSU Pitesti, CSU Targoviste, CSM Ploiesti si CNE Sighisoara.

CSU II Suceava va disputa primul turneu in sala “Mihai Viteazul”, de langa Turda, dupa urmatorul program:

Vineri:

ora 12.40: CSU II Suceava – CSM Ploiesti

Sambata:

ora 10.00: Politehnica Iasi – CSU II Suceava

Duminica:

ora 12.10: CSU II Suceava – CNE Sighisoara

CSU II Suceava va fi condusa de pe banca tehnica de Ioan Tcaciuc si va avea un lot format din jucatorii care nu prind suficente minute in Liga Nationala, precum si din cei mai talentati tineri de la centrul de juniori.

Chiar daca este o perioada grea nu doar în societate ci si în sport, am considerat ca se impunea reînfiintarea echipei a doua, pentru ca tinerii nostri talentati de la centrul de copii si juniori sa aiba oportunitatea de a creste pe plan sportiv. Este foarte important ca vor avea parte de meciuri tari, mai ales ca vin dupa atâtea luni de inactivitate. Cu totii sunt nerabdatori sa înceapa competitia, pentru ca le-a fost dor de handbal. Important este sa fim cu totii sanatosi si sa nu avem parte de infectari cu COVID-19”, a declarat antrenorul Ioan Tcaciuc.

CSU II Suceava va miza in noul sezon pe urmatorul lot de jucatori: Ionut Andreescu, Radu Turturica, Ionut Soldan – George Mihalcea, Iulian Rosu, Stefan Jitareanu, Andrei Sora, Adrian Urda, Cosmin Lupu, Albert Vizitiu, Cristi Bejinariu, Daniel Burac, Razvan Ioan, Paul Smocot, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei si Antonio Pintilei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close