CSU II – HC Argeş: 28-43

CSU II Suceava - HC Argeş Piteşti

CSU II Suceava a înregistrat o înfrângere drastică în primul meci oficial din 2015. Formaţia condusă de Iulian Dugan a cedat miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 28-43 în faţa grupării HC Arges Piteşti, în cadrul etapei a 16-a din Divizia A.

Ocupanta locului secund în clasamentul seriei a început în forţă partida de la Suceava, iar după 12 minute de joc avea un avans de 6 goluri, scor 3-9. Gazdele s-au apropiat la patru lungimi, dar finalul primei reprize le-a aparţinut argeşenilor. Cu foştii universitari Cadar şi Vele în lot, oaspetii au marcat cinci goluri consecutive şi au condus la pauză cu 11-21. Piteştenii au continuat să îşi majoreze avansul în partea secundă a întâlnirii, iar cu zece minute înainte de final conduceau la 18 goluri, scor 20-38. Intervenţiile portarului Eduard Duman au limitat proporţiile scorului, iar în ultimele două minute, Aldica, în două rânduri, şi Marţuneac au stabilit scorul final la 28-43.

„În prima repriză ne-am ţinut destul de bine, dar ratările noastre au făcut diferenţa. Sperăm ca împreună cu cei doi jucători nou-veniti şi cu cei de la juniori I să ne revenim, iar în meciurile următoare să facem o figură mai frumoasă”, a declarat antrenorul Iulian Dugan.

CSU II Suceava: Manea, Duman – Aldica (14 goluri), Marţuneac (3), Preda (2), Beleaev (2), Alexa (2), Bădeliţă (2), Marmeliuc (1), Todică (1), Anghel (1), Turcu.

Echipa a doua a Universităţii va reveni pe teren pe 18 februarie, când se va deplasa pe terenul liderului CSM Ploieşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "CSU II – HC Argeş: 28-43"

  1. Varza calita,Si inca bine de tot!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*