CSU II se retrage din Divizia A

Modificarea sistemului competiţional în handbalul românesc implică şi sectorul juvenil, fiecare echipă din Liga Naţională fiind obligată să aibă o echipă de tineret. Prin urmare, CSU II Suceava se va retrage la finalul sezonului din campionatul Diviziei A, urmând ca din toamnă să joace într-o competiţie a echipelor de tineret.

Din sezonul 2011-2012 echipele din Liga Naţională vor avea câte o echipă de tineret, cu minim 6 jucători sub 23 de ani, maxim 3 peste 23 de ani şi maxim 5 juniori cu dublă legitimare. Echipa de tineret va face deplasarea cu echipa mare şi va juca înainte sau după partida seniorilor.

“Noi am fost la originea acestei propuneri în urma cu 3-4 ani. Echipa a doua de la noi va deveni echipa de tineret. Chiar dacă nu ar presupune cheltuili prea mari, deocamdata nu cred că este cazul să avem trei echipe. Mult mai important este să lucrăm la nivel de copii şi juniori”, a comentat Petru Ghervan.

În momentul de faţă, echipa a doua a clubului Universitatea ocupă prima poziţie în seria A din eşalonul secund, cu 9 victorii obţinute în 13 partide.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II se retrage din Divizia A"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*