CSU II începe returul

La aproape două luni de la ultimul meci oficial, echipa a doua a Universităţii reia la sfârşitul acestei săptămâni jocurile din Divizia A. Formaţia antrenată de Răzvan Bernicu primeşte duminică vizita grupării Politehnica Iaşi.

După desfăşurarea primei jumătăţi de campionat, gruparea suceveană ocupă poziţia a patra în clasamentul seriei A, fiind devansată de CSM Bacău, HC Vaslui şi Politehnica Iaşi. O victorie în meciul de duminică ar propulsa Universitatea până pe podium.

“Sperăm la un debut bun, mai ales că este un derby. De fiecare dată meciurile noastre cu Politehnica Iaşi au fost dificile. Un lucru bun pentru noi este că nu avem accidentaţi. După mult timp, ne putem baza pe toată echipa. Vrem să începem acest retur cât mai bine, avem două meciuri la rând acasă şi sperăm să le câştigăm pe amandouă”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

În meciul tur, desfăşurat la Iaşi, handbaliştii pregătiţi de Răzvan Bernicu s-au impus cu scorul de 39-33. Partida dintre Universitatea Suceava şi Politehnica Iaşi este programată duminică, de la ora 12:00, şi va fi condusă de cuplul de arbitri Ţeglaş/Vasilescu din Prahova.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II începe returul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*