CSU II, lider detaşat

Universitatea II Suceava s-a distantat la trei puncte in fruntea clasamentului primei serii a Diviziei A, dupa ce s-a impus, cu scorul de 34-27, in fata formatiei HC Vaslui, intr-un meci din etapa a 22-a.

Lipsita de aportul vreunui jucator de la prima echipa, trupa pregatita de Razvan Bernicu a avut parte de un debut timorat de meci, oaspetii dominand primele 25 de minute ale jocului, la finalul carora tabela de marcaj indica scorul de 9-13. Formatia suceveana si-a intrat in ritm abia pe finalul primei reprize, iar pe fondul unei serii de cinci goluri consecutive, a reusit sa intre la pauza cu un avans minim, scor 14-13.

Condusa din teren de Tiganasu, autor a 13 goluri in poarta vasluiana, Universitatea II s-a distantat treptat in primul jumatate a reprizei secunde la o diferenta de cinci lungimi, scor 24-19. Gruparea vasluiana a predat definitiv armele in ultimele zece minute ale meciului, iar pe fondul unui joc deschis, “studentii” au incheiat intalnirea en-fanfare, cu scorul de 34-27. Golurile sucevenilor au fost semnate de: Tiganasu (13), Smeu (5), Petrea (4), Negru (3), Dumitras (3), Vele (3), Tosa (1), Tarzioru (1) si Buga (1).

In celelalte doua jocuri ale rundei, Stiinta II Bacau a surclasat cu scorul de 43-25, gruparea Poli Iasi, in timp ce Universitatea Galati s-a impus, cu scorul de 31-27, pe terenul celor de la LPS Piatra Neamt.

Dupa victoria de sambata, trupa lui Razvan Bernicu se poate gandi deja la vacanta de Paste, “studentii” urmand sa revina pe teren abia pe 27 aprilie, odata cu meciul de pe terenul celor de la Stiinta II Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II, lider detaşat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*