CSU II joacă în capitală

Universitatea II evolueaza, duminica, in fieful formatiei Interhandball Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a II-a a Diviziei A si care este programat, de la orele 12.30, in Sala “Lucian Grigorescu” din capitala.

Instalata in jumatatea superioara a clasamentului, dupa victoria din runda trecuta de la Iasi, echipa condusa de Razvan Bernicu isi doreste un rezultat bun pe malul Dambovitei, chiar daca echipa bucuresteana reprezinta o necunoscuta totala pentru suceveni. “Mergem sa ne jucam sansa, chiar daca intalnim o formatie necunoscuta, pe care nu am vazut-o niciodata la joc. Am ramas si putin descoperiti, avand in vedere ca Tiganasu si Petrea au fost luati la echipa mare, dar avem solutii. Vom apela la jucatorii care au evoluat mai putin in prima etapa. Este si randul lor sa demonstreze ce pot”, a spus Razvan Bernicu.

Delegatia suceveana va pleca spre Bucuresti in cursul zilei de maine, din lotul celor de la Universitatea II urmand sa faca parte si patru jucatori care cocheteaza cu prima echipa: portarii Nedelcu si Draghici, pivotul Matei Serban (foto) si Dumitras. In schimb, tehnicianul Razvan Bernicu nu va putea miza pe Negruseri, care vine dupa o perioada mai lunga de indisponibilitate si isi va relua antrenamentele abia saptamana viitoare.

Partida dintre Interhandball Bucuresti si Universitatea II va fi condusa de cuplul buzoian de arbitri Vlad / Velisca. In prima etapa a sezonului, echipa suceveana s-a impus, cu scorul de 39-33, pe terenul celor de la Politehnica Iasi, in timp ce Interhandball a castigat, cu scorul de 35-25, in fieful gruparii Dinamo Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II joacă în capitală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*