CSU II din Suceava s-a impus în fieful liderului Seriei A

CSU II din Suceava a reusit supriza in campionatul Diviziei A la handbal masculin, dupa ce s-a impus miercuri seara, pe terenul liderului Seriei A, CSM Botosani, cu scorul de 34-30, intr-un meci din cadrul etapei a IX-a.

Echipa pregatita de Vasile Boca a rupt echilibrul de pe tabela de marcaj la jumatatea primei reprize si a intrat la pauza cu un avantaj cinci goluri, scor 18-13. In partea secunda, pe fondul paradelor portarului Duman si a reusitelor lui Loic si Stanciuc, universitarii au tinut gazdele la distanta, castigand in final cu 34-30.

CSU II din Suceava: Duman, Padovei – Loic (9 goluri), Stanciuc (8 goluri), Zaritchi (6), Vizitiu (4), Radu (2), Focsaneanu (2), Urda (1), Niculaie (1), Dragoi (1), Armanu, Hreceniuc, Petrea, Grigore si Stejar.

Vreau sa felicit întreaga echipa pentru atitudine. Ma bucura enorm aceasta victorie, obtinuta împotriva unei echipe foarte puternice a Botosaniului. Se vede deja ca tinerii nostri jucatori au acumulat o oarecare experienta la nivel de seniori, crescând calitativ de la meci la meci. Cu totii muncesc foarte mult si cred ca suntem pe drumul cel bun. Îmi doresc ca atitudinea din acest joc sa o aratam si împotriva Galatiului, o alta echipa foarte puternica pe care ne dorim s-o învingem”, a declarat antrenorul sucevean Vasile Boca.

In urma acestei victorii, a sasea in noua runde, CSU II din Suceava a ramas pe podiumul Seriei A, la sase puncte in urma primelor doua clasate, CSM Botosani si CSU Galati.

În urmatoarea etapa, CSU II din Suceava va primi sâmbata, de la ora 13:00, în sala Scolii Gimnaziale “Ion Creanga”, vizita echipei CSU Galati.

Foto: monitorulbt.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *