CSU II debutează la Piteşti

CSU II Suceava si CS Vicovu de Jos Bucovina debuteaza la finalul acestei saptamani in noul sezon al Diviziei A la handbal masculin. Reinscrisa in cel de-al doilea esalon valoric al tarii dupa o absenta de un an de zile, echipa secunda a Universitatii va evolua in runda inaugurala pe terenul principalei favorite la promovare, HC Arges Pitesti, intr-un meci programat sambata, cu incepere de la ora 11.00.

Cel mai probabil, la meciul din Trivale, “studentii” vor miza o echipa formata din juniori si vor fi condusi de pe banca de Iulian Dugan (foto). Conform lui Petru Ghervan, structura lotului de jucatori si numele antrenorului echipei a doua a Universitatii vor fi stabilite intr-o proxima intalnire cu rectorul Valentin Popa.

CS Vicov Bucovina, echipa inscrisa in premiera la startul Diviziei A la handbal masculin, va evolua in prima etapa a sezonului pe terenul celor de la HC Buzau.

Programul echipelor sucevene:

Etapa I (13 septembrie):
HC Arges Pitesti – CSU II Suceava
HC Buzau – CS Vicov Bucovina

Etapa a II-a (20 septembrie):
CS Vicov Bucovina – HCM Campina
CSU II Suceava – CSM Ploiesti

Etapa a III-a (27 septembrie):
Cimentul Bicaz – CSU II Suceava
Politehnica Iasi – CS Vicov Bucovina

Etapa a IV-a (4 octombrie):
CSU II Suceava – HC Buzau
CS Vicov Bucovina – CSM II Bucuresti

Etapa a V-a (11 octombrie):
HCM Campina – CSU II Suceava
CSM Focsani – CS Vicov Bucovina

Etapa a VI-a (15 octombrie):
CSU II Suceava – Politehnica Iasi
CS Vicov Bucovina – CSU Galati

Etapa a VII-a (18 octombrie):
CSM II Bucuresti – CSU II Suceava
CSU Targoviste – CS Vicov Bucovina

Etapa a VIII-a (8 noiembrie):
CSU II Suceava – CSM Focsani
CS Vicov Bucovina va sta.

Etapa a IX-a (15 noiembrie):
CSU Galati – CSU II Suceava
CS Vicov Bucovina – LPS Piatra Neamt

Etapa a X-a (19 noiembrie):
CSU II Suceava – CSU Targoviste
Stiinta II Bacau – CS Vicov Bucovina

Etapa a XI-a (22 noiembrie):
CS Vicov Bucovina – CSU II Suceava

Etapa a XII-a (29 decembrie):
CSU II Suceava – LPS Piatra Neamt
ACS Alexandria – CS Vicov Bucovina

Etapa a XIII-a (6 decembrie):
Stiinta II Bacau – CSU II Suceava
CS Vicov Bucovina – HC Arges Pitesti

Etapa a IV-a (13 decembrie):
CSM Ploiesti – CS Vicov Bucovina
CSU II Suceava va sta in aceasta runda.

Etapa a V-a (20 decembrie):
CSU II Suceava – ACS Alexandria
CS Vicov Bucovina –  Cimentul Bicaz

Prima clasata promoveaza in Liga Nationala, iar echipa de pe 2 merge la baraj.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

12 Comentarii

 1. Da, numai ca felicitatul tau are turneu peste trei zile cu juniori I si nu merge cu ei la Pitesti, prefera sa stea la botosani la minihandbal, clasa III- IV, asa ca…….

 2. Pronosticuri, Divizia A, seria A, etapa I:

  Pitesti – Suceava II (+6)
  Buzau – Vicov (+15).

  P.S.: Sper sa nu am dreptate.

 3. Nu prea conteaza scorurile daca vor fi jucati cei care ar putea cindva sa faca performanta.E bine, dar numai daca se face treaba serioasa.

 4. Rezultate inregistrate in prima etapa a ligii secunde:

  Buzau – Vicov 43-13 (23-8)
  Pitesti – Suceava II 34-21 (19-10).

  Se pare ca am fost … foarte optimist atunci cand am anticipat diferentele de scor. Sa mai vedem …

 5. Ek din Vicov merita tot respectul pt pasul facut in div A,toata stima pt d-l Carcea,au un nume foarte semnificativ pt sv,s-ar putea sa-i sprijine si consiliul jud.Indiferent de rezultatele obtinute au toate sansele sa creasca in viitor,pe langa Boca si Zubas,in viitor, ar putea sa inregimenteze si rezervisti cu care au jucat impreuna ,dispusi sa-i ajute contra decontarea navetei + o pizza

 6. D-l prof Dugan ar trebui lasat sa aiba propria contributie la constructia ek nu sa fie legat de mani si picioare de catre staful csu,dupa cum se intrevede.Se poate afirma cu toata convingerea ca a jucat handbal de performanta cu adevarat,a format generatii de juniori care au ajuns sus ,este un profesor si un pedagog desavarsit,fin descoperitor de talente.Sunt sigur ca daca ar putea ,si-ar forma o ek competitiva din propriile generatii care i-au trecut prin mana.Este printre cei mai buni care vin din urma,NUMAI SA FIE LASAT

 7. Aveti perfecta dreptate „Titi”, iar pt. Domnul cu scorul sa stiti ca nu asta conteaza ,majoritatea echipelor de divizie pregatesc juniorii pt. trecerea la seniori ,care este foarte dificila.

 8. si cine l-a oprit sa mearga la Pitesti cu juniorii I, ca noi stim ca nu avea cine merge de la csu si a mers un jucator, Ion Tcaciuc. Daca ti-e prieten nu inseamna ca face mereu ce trebuie.

  1. te-ai informat tu , si stii ca erau finalizate toate formalitatile si terminate hartoagele si nu a vrut dansul sa faca deplasarea la Pitesti?
   sau doar acuzi ca sa ai pe cine da vina?

 9. Cred ca presiunea si raspunderea apasa pe umerii lui foarte mult in acest moment,odata cu provocarea CSU II care venit destul de tarziu aproape de inceperea campionatului.Se exagereaza cand se asteapta adevarate miracole chiar din faza de start.Trebuie incurajat si sustinut.Remarcile tendentioase nu fac decat sa faca numai rau in aceste momente sensibile pt hand sv cand toata lumea spera la luminita de la capatul tunelului.Departe de orice gand rau,mai multe ek nu pot decat sa aduca speranta,sa fie ceva constructiv.Sa-l vedem la conf de presa ce obiective si-a propus , ce vrea sa faca.Curaj si mult succes d-le profesor, te-ai ridicat de jos ,n-ai nimic de pierdut,ai fost mereu un luptator

  1. „obiectivul ” cred ca este in primul rand formarea unei echipe unitare!

   felicitari copiilor care au luptat astazi, si cei care ii critica mai bine si-ar musca limba decat sa vorbeasca, pt ca nu sunt ei pe teren si nici nu ajung ei din turneul de jun 1 vinerea seara, ca mai apoi sa joace sambata din nou.., majoritatea tinerilor de la divizie sunt in situatia asta deci mai bine hai sa ii sustinem neconditionat cand au nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *