CSU II- CSUS București: 40-32

Universitatea II a bifat a patra victorie in campionat, dupa ce s-a impus, azi, pe teren propriu, cu scorul de 40-32 (16-12), in fata echipei Stiinta Bucuresti, intr-un joc contand pentru etapa a 7-a din cadrul Diviziei A.

Partida a inceput sub semnul echilibrului, astfel ca, dupa primul sfert de ora de joc, tabela de marcaj din sala Lps indica egalitate, scor 7-7. Echipa condusa de Razvan Bernicu s-a descotorosit de oaspeti abia pe finalul primei reprize, reusind sa intre la pauza cu un avantaj de patru goluri, scor 16-12. Ajutate de reusitele semnate de Bahan, autor a noua goluri pe parcursul confruntarii de azi, gazdele si-au dublat ecartul in prima jumatate a partii secunde, la finalul careia tabela indica scorul de 30-22. In ultimul sfert de ora, gruparea suceveana si-a gestionat perfect avansul, castigand in final la o diferenta confortabila, scor 40-32.

Universitatea II: Draghici – Bahan (9 goluri), Petrea (7),Tiganasu (5), Vele (4), Dumitras (3), Serban (2), Cadar (2), Negruseri (2), Aldica (2), Tarzioru (2), Smeu (1), Burlacu (1), Camilari. Antrenor Razvan Bernicu.

In runda urmatoare, Universitatea II se va deplasa, duminica viitoare, pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSU II- CSUS București: 40-32"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*